U bent hier: Home › Nieuws en foto's › Laatste nieuws

Nieuws

Laatste nieuws

Het laatste nieuws van de OMNI Skaters vind je hier!

Roparun nieuws: Team 163 OMNI Skaters
   (19-11-2017)

Eerste bijeenkomsten na de inschrijving

Roparun

 Het is zover. De OMNI Skaters hebben het afgelopen jaar het inschrijf geld bij elkaar verzameld en de inschrijving is gedaan. 

De hardlopers zijn aan de trainingen begonnen en de eerste Roparun bijeenkomst in het Luxor theater te Rotterdam heeft plaats gevonden. Het project gaat leven bij team 163.

In Rotterdam hebben we kennis gemaakt met 1 van de goede doelen van 2017. 
Daar kwamen op het podium indrukwekkende projecten langs, waaronder de Belgische Stichting "We love Mariafonds", die het geld heeft besteed aan sterrenwacht pakketten, tbv kinderen met kanker. 

Speciaal was het optreden van Lisanne Spaander, die een kwetsbaar optreden gaf met haar gitaar. Ze begon met het bekende nummer `Vechtersbaas´ en ze eindigde met `Droom, durf , doe en deel`, waarmee een bijzonder positieve noot werd gegeven aan haar optreden. Wil je meer van Lisanne Spaander weten? Volg haar hier!

En na de pauze werden details verteld over de routewijzigingen. Met als vuurwerk de finish locatie. De Coolsingel wordt geheel verbouwd volgend jaar, dat was dus geen optie. Het is de Binnenrotte geworden!

Later in de week is het team bij elkaar gekomen om meer details te bespreken. Welke materialen zijn nodig, welke acties gaan we doen, wat moet je eigenlijk meenemen als hardloper? Er is nog veel te regelen de komende tijd!

Deel via:

(Terug naar boven)


Openbaar nieuws: Remtraining 22 April 2017
   (22-04-2017)

22 April 2017

 De Omni-remtraining was weer nuttig, alle remoefeningen zijn aan bod gekomen.


Deel via:

(Terug naar boven)


Openbaar nieuws: Bloesemtocht 9 april 2017
   (09-04-2017)

Zondag 9 April 2017.

De weersvoorspellingen waren goed en daarom kwam het idee om de rivieren/bloesemtocht te gaan rijden in Vianen. Samen met 16 Omniskaters zijn wij gestart in Vianen, via de dijk langs de Lek binnendoor richting het Merwede kanaal  in een mooi tempo richting de Linge waar wij na 30 km onze koffiestop hadden.
Deze Omnitocht staat bekend om de mooie bloesem in de bomen en dat was het ook dit jaar weer, kortom een heerlijke dag skaten met een totaal van 56 km gereden.

.  

Deel via:

(Terug naar boven)


Openbaar nieuws: Skate seizoen is gestart
   (05-04-2017)

Afgelopen dinsdagavond is het skate seizoen gestart.Een grote groep OMNI Skaters zijn in drie groepen verdeeld door het groene hart gaan skaten. Afstanden zijn gemaakt van 20 km tot 35.

In de maand april is het altijd de uitdaging om voor het donker 'thuis' te zijn. Afhankelijk van de snelheid van de groep, wordt dus ook de afstand bepaald. Ons oorspronkelijk thuishonk 'Amigo' wordt momenteel verbouwd, we zijn uitgeweken naar Wet 'n Wild.

Na afloop hebben we de eerste skate-avond bij Wet 'n Wild afgesloten. Altijd gezellig, even weer bijkletsen wat iedereen gedaan heeft in de winter. 

Het was een mooie lente avond, hopelijk komen er nog vele mooie avonden dit jaar

.OMNI Skaters dinsdagavond OMNI Skaters lente avond OMNI Skaters Wet

Deel via:

(Terug naar boven)


Openbaar nieuws: KNSB Toertocht op 28 mei
   (21-02-2017)

Op zondag 28 mei kan iedereen die kan skaten deelnemen aan de KNSB toertocht georganiseerd door OMNISkaters. Er zijn vrije tochten van 12 en 35 kilometer en twee pelotonstochten van 115 en 150 kilometer. Net als vorig jaar zijn ook steppers welkom om deel te nemen.

OMNI Skaters zet alles in het werk om de deelnemers te laten genieten van een zorgeloze skatetocht. De routes gaan over gladde, verkeersluwe wegen en zijn te volgen via duidelijke borden en pijlen.
 
Vrije tocht en pelotonstochten 
De vrije tochten van 12 km (speciaal voor kinderen/gezinnen) of 35 km zijn te volgen via duidelijke pijlen en een routebeschrijving. De grote 115 en 150 km  pelotonstochten gaan dwars door het Zuid-Hollandse landschap langs mooie waterpartijen, het Groene Hart, naar de duinen, langs de zee en weer terug via de ringvaart. Er wordt gereden in een groep, met onderweg stops van ongeveer 15 minuten. Voor eten, drinken en versnaperingen wordt gezorgd. De pelotons worden begeleidt door motoren, fietsers en skatebegeleiders. 
 
Inschrijven op de dag zelf vanaf 7.30 uur  
Start 150 km pelotonstocht:             8.30 uur 
Start 65 en 115 km pelotonstocht: 10:30 uur
Start vrije / recreatieve tochten:     10.00 - 12.00 uur  
Binnenkomst recreatieve tochten: tot 16.00 uur 
 
Kosten: 
De kosten voor deelname bedragen: 
12 km toertocht:                  € 2,50 
35 km toertocht en pelotonstochten: 
Jeugd tot 18 jaar:                 € 2,50   
18 jaar en ouder:                € 8,-  
 
Startplaats
Voetbalvereniging v.v. Alphia
Sportlaan 7, 2406 LD in Alphen aan den Rijn. 
Kleed-, douche- en toiletgelegenheid is beschikbaar.

Info: 06-12320260 / annekez.22@gmail.com 

 
Voorinschrijving 
Voorinschrijving is niet mogelijk. Wel kunt u zich aanmelden via onze evenementenkalender op deze website zodat u op de hoogte wordt gehouden over de laatste stand van zaken rondom de toertocht.  
 
Voorwaarden: 
Bij deelname aan de tocht is het dragen van volledige bescherming (helm, pols-, knie- en elleboogbeschermers) sterk aanbevolen. Indien hieraan niet wordt voldaan heeft de vereniging het recht om het eventuele extra eigen risico van € 1500,-- niet uit te keren. Het dragen van een helm is onder alle omstandigheden verplicht. Een helm kunt u ter plekke huren. Skaters worden geacht voldoende skatevaardig te zijn om te kunnen skaten op de openbare weg. Voor ingeschreven deelnemers is de KNSB ongevallenverzekering van toepassing. 
 
Slecht weer… 
Bij slecht bestaat de kans dat in verband met de veiligheid de toertochten worden afgelast. Als het evenement wordt afgelast, dan staat dit een dag van tevoren op www.omniskaters.nl en onze facebookpagina.

Deel via:

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - [Volgende >>]


Ogenblik a.u.b. ...