U bent hier: Home › Nieuws en foto's › Fotoalbums

Fotoalbums

Fotoalbums OMNI Skaters

Event 2016

Het jaarlijks event was dit jaar een verrassing. Alleen vooraf bekend was dat het richting buitenland zou gaan en de 1e dag 130km geskate kon worden, met mogelijkheid dit aantal kilometers te verlagen door in te stappen in de meerijdende busjes.We zijn van Alphen aan den Rijn naar Ellecom geskate. En de volgende dag verder naar het duitse Emmerich. Een groot succes.

Aantal foto's in album: 33.
Bekijk album »

Bollentocht april 2014

Ondanks de niet al te beste weersverwachting van 6 april, zijn de OMNI's de Bollentocht gaan skaten. De bollen staan nu mooi in de bloei, wat een prachtig oerhollands plaatje opleverde.

Aantal foto's in album: 3.
Bekijk album »

Event 2013, Domburg Zeeland

Aantal foto's in album: 104.
Bekijk album »

6 juli 2013 Carla tocht

Dit was werkelijk een practige dag om de Carla tocht te rijden. Bij Carla thuis werden we ontvangen met koffie en appelgebak en kregen we de nodige instructie voor tijdens de tocht. We gingen van start en al gauw werd de Amstel overgestoken met een pontje. De tocht ging vervolgens langs Amsteveen, Schiphol, Aalsmeer, Uithoorn en via De Hoef weer naar het startpunt in mijdrecht. Uiteindelijk stond zo'n 50 km op de teller. 

Aantal foto's in album: 7.
Bekijk album »

9 juni 2013, KNSB Toertocht OMNISkaters

Op 9 juni was het zover! De jaarlijkse toertocht door het Groene Hart. Een prachtige dag met vele kilometers over heerlijk asfalt.
120 deelnemers uit heel Nederland kwamen naar Alphen aan den Rijn toe om te rijden.  

Aantal foto's in album: 354.
Bekijk album »

25 mei 2013, Een bezoek van onze brabandse skate vrienden van Fun on Wheels

Voor de tweede keer hebben onze Brabandse skate vrienden samen met ons in het Groene hart geskate. De tocht ging vanaf Amigo naar Boskoop, via Bentwoud naar Zoetermeer. Via de Noord AA langs ons Geertje naar Stopmpwijk naar de Vlietlanden. Langs de Vliet en Langs Leiden naar het Valkenburgse meer. Daarna via Wassenaar via de duinen naar katwijk Vervvolgens via Rijnsburg en de duinen van Noordwijkerhout naar het Como meer (Oostduinsemeer). Waar we waren uitgenodigd door onze indische vriend voor een diner. 

Aantal foto's in album: 70.
Bekijk album »

FlevOnice

Aantal foto's in album: 6.
Bekijk album »

april 2013, Nationale sportweek

Tijdens de jaarlijkse "Nationale Sportweek" wordt door onze vereniging een rem training en een tocht vlak bij Alphen aan den Rijn verzorgd.  Ook niet-leden zijn welkom.

Aantal foto's in album: 7.
Bekijk album »
Ogenblik a.u.b. ...