Nieuws

Laatste nieuws

Het laatste nieuws van de Roparun deelname

Roparun nieuws: Team 163 OMNI Skaters
   (19-11-2017)

Eerste bijeenkomsten na de inschrijving

Roparun

 Het is zover. De OMNI Skaters hebben het afgelopen jaar het inschrijf geld bij elkaar verzameld en de inschrijving is gedaan. 

De hardlopers zijn aan de trainingen begonnen en de eerste Roparun bijeenkomst in het Luxor theater te Rotterdam heeft plaats gevonden. Het project gaat leven bij team 163.

In Rotterdam hebben we kennis gemaakt met 1 van de goede doelen van 2017. 
Daar kwamen op het podium indrukwekkende projecten langs, waaronder de Belgische Stichting "We love Mariafonds", die het geld heeft besteed aan sterrenwacht pakketten, tbv kinderen met kanker. 

Speciaal was het optreden van Lisanne Spaander, die een kwetsbaar optreden gaf met haar gitaar. Ze begon met het bekende nummer `Vechtersbaas´ en ze eindigde met `Droom, durf , doe en deel`, waarmee een bijzonder positieve noot werd gegeven aan haar optreden. Wil je meer van Lisanne Spaander weten? Volg haar hier!

En na de pauze werden details verteld over de routewijzigingen. Met als vuurwerk de finish locatie. De Coolsingel wordt geheel verbouwd volgend jaar, dat was dus geen optie. Het is de Binnenrotte geworden!

Later in de week is het team bij elkaar gekomen om meer details te bespreken. Welke materialen zijn nodig, welke acties gaan we doen, wat moet je eigenlijk meenemen als hardloper? Er is nog veel te regelen de komende tijd!

Deel via:

(Terug naar boven)


Openbaar nieuws: OMNI Event 2017 dag twee: rondje Texel
   (23-09-2017)

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Openbaar nieuws: OMNI Event 2017 dag een: naar Texel
   (23-09-2017)

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Openbaar nieuws: Remtraining 22 April 2017
   (22-04-2017)

22 April 2017

 De Omni-remtraining was weer nuttig, alle remoefeningen zijn aan bod gekomen.


Deel via:

(Terug naar boven)


Openbaar nieuws: Bloesemtocht 9 april 2017
   (09-04-2017)

Zondag 9 April 2017.

De weersvoorspellingen waren goed en daarom kwam het idee om de rivieren/bloesemtocht te gaan rijden in Vianen. Samen met 16 Omniskaters zijn wij gestart in Vianen, via de dijk langs de Lek binnendoor richting het Merwede kanaal  in een mooi tempo richting de Linge waar wij na 30 km onze koffiestop hadden.
Deze Omnitocht staat bekend om de mooie bloesem in de bomen en dat was het ook dit jaar weer, kortom een heerlijke dag skaten met een totaal van 56 km gereden.

.  

Deel via:

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - [Volgende >>]


Ogenblik a.u.b. ...