Carla tocht juni 2013

6 juni was werkelijk een prachtige dag om de Carla tocht te rijden. Na een niet al te best voorjaar hadden we eindelijk al een paar dagen zon!
De verzamelplek was dit keer in Mijdrecht, waar Carla woont. Bij Carla thuis werden we ontvangen met koffie en appelgebak en kregen we de nodige instructies voor tijdens de tocht. Carla had zelf ook 2 extra skaters meegenomen: Coby en Anton.  Anton was al 78 jaar!

Door blessures van 2 skaters werden de 20 OMNI Skaters dit keer vergezeld van een scooter en een fietser. Handig voor de skaters die achterop de scooter even wilden bijkomen!

We gingen van start en al gauw werd de Amstel overgestoken met een pontje. De tocht ging vervolgens langs Amstelveen, Schiphol, Aalsmeer, Uithoorn en via De Hoef weer naar het startpunt in Mijdrecht.
Uiteindelijk stond zo´n 50km op de teller.

Onderweg is lekker gelunched in het Amsterdams Bos. De fietserstunnel van Schiphol was voor de skater een leuke beleving, sommigen gingen hier keihard doorheen, anderen deden het rustig aan. Het leek alsof er geen eind aan de tunnel kwam. Bij de 2e stop werd het toch wel warm, reden voor een aantal skaters om de rivier in te duiken. (zonder skates natuurlijk!)