SKATE 4 daagse 2022

Volgende week is het zo ver! De Avond SKATE4daagse van OMNI Skaters komt er aan! Van maandag 13 t/m donderdag 16 juni 2022 kun je los. Doe je mee? Zelfstandig of samen met ervaren OMNI Skaters? Het kan allemaal! En je weet: bewegen is gezond. Draag bij aan: Alphen Vitaal!

Wil je meedoen? Stap dan op de in-line skate en kom met je skatevrienden, vader, moeder, broertjes, zusjes of wie dan ook, naar de routes die OMNI Skaters Alphen aan den Rijn (https://www.omniskaters.nl/ ) in Alphen hebben uitgezet. Er zijn routes van 5, 10 en 20 kilometer met steeds een ander vertrekpunt. De vertrekpunten (herkenbaar aan vlag) zijn:

  • Maandag 13 juni ’22 :   bij “de Haven/de Werf” aan de Eikenlaan.
  • Dinsdag 14 juni :   parkeerplaats bij “Wet ’n Wild”, Sportlaan/Zegerplas
  • Woensdag 15 juni :   parkeerplaats bij het Weteringpark, Windjammer
  • Donderdag 16 juni :   in Europapark, Kerk en Zanen, Evenaar

Wil je een route met ervaren OMNI Skaters rijden? Dat kan! De OMNI Skaters vertrekken iedere dag om 19.30 uur. Kom wat eerder zodat we ook echt op tijd weg kunnen. Je kunt je hier aanmelden: Skate4daagse OMNI Skaters. Meedoen kost niets!  Je kunt met ons mee op de 10 en 20 km als je ten minste 15 jaar oud bent. Voor de 5 km ben je ten minste 12 jaar en het liefst rijdt één van je ouders mee. Wil je de 20 km rijden? Neem dan ook iets te drinken mee!

Je kunt de routes ook zelfstandig rijden op een tijdstip dat het jou uitkomt. De routes vind je in de GOSkate app; download vanaf: https://go-skate.nl/   Voor een Quick start volg:

In deze app staan de skate routes onder herkenbare namen; voorbeeld voor 5 km op maandag: “Dag 1, 5 km Skate4daagse OMNI Skaters”, voorbeeld voor 10 km op woensdag: “Dag 3, 10 km Skate4daagse OMNI Skaters”, enz.  Een uitgebreidere handleiding tref je hier: Gebruiksaanwijzing GO Skate app.

Deelname is geheel op eigen risico (ook als je met de OMNI Skaters mee rijd). Voor je eigen veiligheid raden wij je aan om helm, pols-, elleboog- en kniebescherming te dragen. Als je met OMNI Skaters meerijdt is een helm in ieder geval verplicht.

De SKATE4daagse is een activiteit van de KNSB. Kijk voor meer algemene info op: https://knsb.nl/skate4daagse/.