Start het skate-seizoen 2024 met een training van OMNI Skaters!

Wil je komende zomer ook veilig, soepel en zelfverzekerd skeeleren in Alphen aan den Rijn en omgeving? Kom dan naar de trainingen van OMNI Skaters!

Op 4 achtereenvolgende maandagen geven de ervaren trainers Femke, Carien en Cees van OMNI Skaters weer trainingen.

De trainingen staan in het teken van veiligheid (remmen!), stabiliteit (stoepje op, stoepje af) en snelheid (je zeker voelen). Na deze training ben je in staat om zelfstandig of in een groepje een toertocht door het Groene Hart te maken op recreatief niveau.

Om mee te kunnen doen heb je natuurlijk inline skates (skeelers) nodig. Daarnaast is het dragen van een helm tijdens de trainingen verplicht. Arm-, ellenboog- en polsbeschermers worden sterk aangeraden.

De cursus wordt gehouden op de maandagen 15, 22 en 29 april en 6 mei, van 19.00 tot 20.00 uur. De startlocatie is op het parkeerterrein van de Bowling Alphen, Sportlaan 3, 2406 LD Alphen aan Den Rijn.

Zorg dat je om 18.45 uur aanwezig bent om je skeelers en bescherming aan te trekken, zodat we om 19.00 uur ook echt kunnen beginnen. Er is rond de bowling voldoende parkeergelegenheid voor auto’s.

De kosten van de training bedragen € 25,00 en worden vooraf aan de 1e training via een betalingsverzoek digitaal betaald. Wil je na de trainingen lid worden van OMNI Skaters, dan krijg je een korting van € 15,00 op de jaarcontributie.

Je kunt je voor de training aanmelden via onderstaand formulier:

Aanmeldingsformulier OMNI Skaters training

 En het zou mooi zijn als je er al een paar keer een stukje op hebt gereden.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar info@omniskaters.nl