Begeleiding skaters

Beginnende skaters onder begeleiding

Vanaf de eerste dinsdag in april kunnen niet-leden op dinsdagavonden kennismaken met ‘skaten in een groep’. Onder begeleiding van twee ervaren OMNI skaters ga je een leuke route rijden in een rustig tempo. Afhankelijk van de deelnemers is de lengte van de route tussen de 10 en 20 km.
Onderweg krijg je aanwijzingen van de begeleiders en leer je rijden in een groep. Als het regent, of als het wegdek nog nat is na een regenbui, dan gaat deze avond niet door. Er wordt gestart vanaf het parkeerterrein bij Wet ’n Wild om 19.30 uur (in de maanden april en september om 19.00 uur). Je kunt drie keer gratis deelnemen.

Dus: wil je kennismaken met het recreatief skaten in een groep? Dan is deze avond de gelegenheid! Je kunt je aanmelden of meer informatie vragen via het contactformulier. Als je je hebt aangemeld, krijg je bericht indien het skaten niet doorgaat in verband met weersomstandigheden.

Kan iedereen deelnemen?

In principe kan iedereen boven de 18 jaar deelnemen. Voorwaarde is dat je kunt remmen. Mocht je daarover twijfels hebben neem dan contact op via het contactformulier, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden voor je zijn!

Het dragen van een helm, pols-, knie- en elleboogbeschermers is verplicht.
Deelnemers rijden mee op eigen risico en tekenen hiervoor een formulier voorafgaand aan de start.

Lidmaatschap

De vereniging heeft een aantal vaste startmomenten in de week. Als je een keer mee bent gegaan met de startersgroep, kun je in overleg met de begeleiders kijken met welke groep je het beste mee kunt rijden. Dit hangt af van je skatevaardigheid, conditie, snelheid en uiteraard je eigen wensen! Je kunt drie keer kosteloos meeskaten en daarna lid worden van de vereniging OMNI Skaters