Maarten, Jeroen en Caroline tocht

 

Ook dit jaar gaat de route weer langs Vinkeveen, De Nes, Nigtevecht, Abcoude en Botshol. We reden langs de mooiste plekjes in dit gebied met veel water en natuur. De tocht was 50 km en er werd in een relaxed tempo gereden. Er waren twee stops op 20 km en 36 km. Bij terugkomst bij Restaurant Meesters hebben op het (nieuwe) terras nog een drankje gedronken.

Waterland tocht

Wat is Nederland toch prachtig! Twee leden van skeeler vereniging Omniskaters uit Alphen ad Rijn organiseren een prachtige skeelertocht vanuit Oostzaan. Vanuit recreatieschap Twiske skeeleren wij in 2 groepen naar Volendam waar de skeelers uit gaan en we de boot naar Marken nemen. Het is geweldig mooi weer. Het pittoreske Marken verlaten we na de pauze en rollen door naar Broek in Waterland waar sommige onderweg zelfs nog een duik in het water nemen. Een beleving alom!

 

Vernieuwde MIDzomeravondtocht

Heerlijk doorrijden of fietsen tot de zon onder gaat! Dat vond plaats op 22 juni: een avond heerlijk lang, want het is de langste skateavond van het jaar!
En…..dit jaar was er een volledig VERNIEUWDE midzomeravondtocht in een nieuwe omgeving!

Koningsbloesem tocht

De bloesemtocht op koningsdag. Gestart in Schoonrewoerd, naar Middelkoop, Hoogeind, Leerdam naar de Linge tot aan Mariewaerd Appeldijk. Daar koffiedrinken en lekkere worteltjes eten met Heksenkaas en tot slot een heerlijke stop bij het Wiel van Bassa en weer terug.

 

Omni event 2020

Het skeelerevent van 2020 rolt over 125 km naar het mooie plaatsje Nunspeet. De accommodatie is ruim opgezet met 6 persoons chalets waar de deelnemers met 4 of 5 personen 2 nachten zullen verblijven. Er zijn verschillende skeeler afstanden uitgezet, voor ieder wat wils. Zelf rij ik op dag 2 ruim 80 km en op dag 3 rijdt iedereen er 50. Ook heeft iedere groep fietsbegeleiding, perfect geregeld allemaal door Alle en Anneke. Als kers op de taart is het geweldig mooi nazomer weer. Het simpel, maar groots Genieten!

Zouwetocht

Zaterdag 5 september werd de Zouwetocht gereden. Een toch van bijna 70 km. Alle omstandigheden waren perfect: mooi asfalt en mooi weer. De 21 deelnemers beleefden een geweldig leuke dag. Het video verslag hieronder is gemaakt door Anja Bakker, een fervent skeeleraar en filmer. Bekijk meer van  haar video’s op het YouTube kanaal van Anja.

 

Vernieuwde Maarten, Jeroen & Caroline tocht

Dit jaar hebben de mooiste plekjes gereden langs Vinkeveen, De Nes, Nigtevecht, Abcoude en Botshol. Een tocht van 50 km en in een relaxed tempo, aangepast aan de deelnemers. Er waren twee stops op 20 km en 36 km en bij terugkomst bij Restaurant Meesters hebben we op het nieuwe terras nog een drankje worden gedronken.

Rondje Amsterdam

Frans organiseerde het rondje Amsterdam. Het was uitstekend weer. Kenmerkend voor zo’n city tocht zijn de fietsers, klinkers en de tramrails. Maar deze tocht toonde wel de mooie gebouwen en prachtige parken.

Gratis Rem- en techniektraining

Maandag 13 juli is er weer een gratis rem en techniek training.

Samen met trainers van STC de Rijnstreek worden je de beginselen van het remmen uitgelegd.

Heb je interesse? Meld je dan aan op onze Facebook pagina!