Even voorstellen

OMNI Skaters is een creatieve en sportieve vereniging vàn-en-vóór skaters die sinds maart 1998 ‘fun on wheels’ brengt voor iedereen die veilig en verantwoord wil skaten in het Groene Hart van Nederland en vèr daarbuiten.

KNSB Logo Skaten Schaatsen OMNI Skaters heeft zich ten doel gesteld het doen beoefenen en bevorderen van de skatesport en het schaatsrijden in al zijn vormen, door de aansluiting bij de KNSB en het organiseren van toertochten, evenementen en andere aktiviteiten op het gebied van de skate- en schaatssport.
Verder treedt de vereniging graag op als belangenbehartiger voor alle recreatieve skaters in Alphen aan den Rijn en omstreken. KNSB.

Onze vereniging is voortgekomen uit de door de Skatebond Nederland erkende skateschool van Claus Ouwerkerk die vanaf 1998 ruim 1500 mensen heeft leren skaten. Sinds 2003 is OMNI Skaters een zelfstandige vereniging waarbij op dit moment tussen zo’n 80 enthousiaste skaters zijn aangesloten. Lees meer over de historie van de skatevereniging bij geschiedenis.

Wil je ook skaten?

Om lid te kunnen worden van OMNI Skaters moet je tenminste 18 jaar oud zijn. Er is geen maximum leeftijd, zolang de lichamelijke gesteldheid en conditie goed zijn, kun je lid worden van de vereniging.
Ook is naast het dragen van bescherming (helm, knie-,elleboog- en polsbeschermers) belangrijk dat je goed kunt remmen. Wanneer je dit nog niet goed onder de knie hebt, kun je dat uiteraard bij ons leren.

Lid worden van OMNI Skaters

Meer informatie over startende skaters en lid worden vind je in het menu onder ‘Wil je meedoen‘.