KNSB toertocht 2019

Op zondag 25 augustus kan iedereen die goed kan skaten deelnemen aan de onze (KNSB) toertocht. Er zijn twee pelotonstochten van 60 en 120 kilometer. 

OMNI Skaters zet alles in het werk om de deelnemers te laten genieten van een zorgeloze skatetocht. De routes gaan over gladde, verkeersluwe wegen onder begeleiding van fietsers en blokkers.

pelotonstochten

Beide 60 enj 120 km pelotonstochten gaan dwars door het Zuid-Hollandse landschap langs mooie waterpartijen, het Groene Hart, naar de duinen, langs de zee en weer terug via de ringvaart. Er wordt gereden in een groep, met onderweg stops van ongeveer 15 minuten. Voor eten, drinken en versnaperingen wordt gezorgd. De pelotons worden begeleidt door motoren, fietsers en skatebegeleiders.

Inschrijven vanaf 8:30 uur

Start 60 en 120 km pelotonstocht 9:30 uur

Kosten:

De kosten voor deelname bedragen € 8,-

Startplaats

Voetbalvereniging v.v. Alphia of Wet ‘n Wild
Sportlaan 5 – 7, 2406 LD in Alphen aan den Rijn.
Kleed-, douche- en toiletgelegenheid is beschikbaar.

Info: 06-12320260 / annekez.22@gmail.com

Voorinschrijving

Voorinschrijving is niet mogelijk. Wel kunt u zich aanmelden via de Facebooksite Skeelertoerrijders en onze besloten Facebooksite Omniskaters zodat u op de hoogte gehouden wordt over de laatste stand van zaken rondom de toertocht.

Voorwaarden:

Bij deelname aan de tocht is het dragen van volledige bescherming (helm, pols-, knie- en elleboogbeschermers) sterk aanbevolen. Indien hieraan niet wordt voldaan heeft de vereniging het recht om het eventuele extra eigen risico van € 1500,– niet uit te keren. Het dragen van een helm is onder alle omstandigheden verplicht. Skaters worden geacht voldoende skatevaardig te zijn om te kunnen skaten op de openbare weg. Voor ingeschreven deelnemers is de KNSB ongevallenverzekering van toepassing.

Slecht weer…

Bij slecht bestaat de kans dat in verband met de veiligheid de toertochten worden afgelast. Als het evenement wordt afgelast, dan staat dit een dag van tevoren op www.omniskaters.nl en onze facebookpagina.