U bent hier: Home › Nieuws en foto's › Laatste nieuws

Nieuws

Laatste nieuws

Het laatste nieuws van de OMNI Skaters vind je hier!

Openbaar nieuws: KNSB Toertocht op 28 mei
   (21-02-2017)

Op zondag 28 mei kan iedereen die kan skaten deelnemen aan de KNSB toertocht georganiseerd door OMNISkaters. Er zijn vrije tochten van 12 en 35 kilometer en twee pelotonstochten van 115 en 150 kilometer. Net als vorig jaar zijn ook steppers welkom om deel te nemen.

OMNI Skaters zet alles in het werk om de deelnemers te laten genieten van een zorgeloze skatetocht. De routes gaan over gladde, verkeersluwe wegen en zijn te volgen via duidelijke borden en pijlen.
 
Vrije tocht en pelotonstochten 
De vrije tochten van 12 km (speciaal voor kinderen/gezinnen) of 35 km zijn te volgen via duidelijke pijlen en een routebeschrijving. De grote 115 en 150 km  pelotonstochten gaan dwars door het Zuid-Hollandse landschap langs mooie waterpartijen, het Groene Hart, naar de duinen, langs de zee en weer terug via de ringvaart. Er wordt gereden in een groep, met onderweg stops van ongeveer 15 minuten. Voor eten, drinken en versnaperingen wordt gezorgd. De pelotons worden begeleidt door motoren, fietsers en skatebegeleiders. 
 
Inschrijven op de dag zelf vanaf 7.30 uur  
Start 150 km pelotonstocht:             8.30 uur 
Start 65 en 115 km pelotonstocht: 10:30 uur
Start vrije / recreatieve tochten:     10.00 - 12.00 uur  
Binnenkomst recreatieve tochten: tot 16.00 uur 
 
Kosten: 
De kosten voor deelname bedragen: 
12 km toertocht:                  € 2,50 
35 km toertocht en pelotonstochten: 
Jeugd tot 18 jaar:                 € 2,50   
18 jaar en ouder:                € 8,-  
 
Startplaats
Voetbalvereniging v.v. Alphia
Sportlaan 7, 2406 LD in Alphen aan den Rijn. 
Kleed-, douche- en toiletgelegenheid is beschikbaar.

Info: 06-12320260 / annekez.22@gmail.com 

 
Voorinschrijving 
Voorinschrijving is niet mogelijk. Wel kunt u zich aanmelden via onze evenementenkalender op deze website zodat u op de hoogte wordt gehouden over de laatste stand van zaken rondom de toertocht.  
 
Voorwaarden: 
Bij deelname aan de tocht is het dragen van volledige bescherming (helm, pols-, knie- en elleboogbeschermers) sterk aanbevolen. Indien hieraan niet wordt voldaan heeft de vereniging het recht om het eventuele extra eigen risico van € 1500,-- niet uit te keren. Het dragen van een helm is onder alle omstandigheden verplicht. Een helm kunt u ter plekke huren. Skaters worden geacht voldoende skatevaardig te zijn om te kunnen skaten op de openbare weg. Voor ingeschreven deelnemers is de KNSB ongevallenverzekering van toepassing. 
 
Slecht weer… 
Bij slecht bestaat de kans dat in verband met de veiligheid de toertochten worden afgelast. Als het evenement wordt afgelast, dan staat dit een dag van tevoren op www.omniskaters.nl en onze facebookpagina.


Ogenblik a.u.b. ...