Skatetrainingen in 2023 met de OMNI skaters

 

Het voorjaar is voorzichtig in aantocht, de kriebels komen en de skeelers kunnen weer onder gebonden worden. Wil je ook lekker in de natuur kunnen skeeleren?

Op vier maandag avonden worden er trainingen gegeven door ervaren trainers van de OMNI skaters. Tijdens de trainingen is er aandacht voor veiligheid, stabiliteit en snelheid zodat je met plezier door het Groene Hart gaat skeeleren.

Om mee te kunnen doen heb je natuurlijk inline skates nodig. Daarnaast is het dragen van een helm tijdens de trainingen verplicht. Arm, ellenboog en polsbeschermers worden sterk aangeraden.

De cursus is op 17, 24 april, 1 en 8 mei van 19.00 tot 20.00. Startlocatie is op de hoek van Rijnhavenkade en Eikenlaan in Alphen aan den Rijn. Zorg dat je om 18.45 uur aanwezig bent om je skeelers en bescherming aan te trekken, zodat we om 19.00 uur kunnen starten.

Mocht je met de auto komen; er is een grote parkeerplaats bij “de Werf”

De kosten van de training bedragen €25,00 en worden geïnd via een QR-code tijdens de eerste training. Wil je daarna lid worden van de OMNI skaters, dan krijg je een korting van €15,00 op de contributie.

Je kunt je opgeven voor de training via onderstaand aanmeldingsformulier:
Aanmeldingsformulier OMNI Skaters training

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar info@omniskaters.nl